Această rețetă fără gluten servește 10 și costă 55 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 182 calorii. Un amestec de brânză cheddar, ceapă verde, orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui și orez Santa Fe, Pui și orez Santa Fe, și Pui Santa Fe Cu Orez Șofran pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti puiul, fasolea, porumbul si salsa in cratita la foc mediu 5 min. sau până se încălzește, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Toppinguri, Opționale
Dientes De Ajo
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Lingură peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper