Santa Fe Foldover (gătit pentru 2)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Santa Fe Foldover (gătit pentru 2). Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 3 și costă 57 cenți pe porție. O porție conține 115 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână salată, făină de porumb, smântână și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Placinta Pliabila Cu Somon, Sandvișuri cu șuncă și brânză, și Pliant Cu Carne De Vită Și Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Mutați raftul cuptorului în poziția cea mai joasă.
Încălziți cuptorul la 191°.pulverizați tigaia de pizza de 12 inci cu spray de gătit.
Într-un castron mic, amestecați amestecul Bisquick, făina de porumb și apa foarte fierbinte până se formează aluat moale.
Așezați pe suprafața presărată cu amestec Bisquick, rulând ușor pentru a acoperi. Formați în bilă; frământați de aproximativ 5 ori sau până se omogenizează.
Rulați aluatul în cerc de 10 inci; pliați în sferturi. Desfaceți pe tava de pizza. Într-un castron mic, amestecați fasolea și salsa; se întinde pe aluat până la 2 inci de margine.
Se presară cu ceapă. Îndoiți marginea peste.
Presărați brânză peste fasole.
Coaceți 25 până la 28 de minute sau până când crusta se rumeneste și brânza se topește. Se acoperă cu ingredientele rămase.