Santa Barbara focaccia de măsline cu brânză de capră coaptă
Rețeta Santa Barbaran Olive Focaccia cu brânză de capră coaptă ar putea satisface pofta mediteraneană în jur 1 oră și 40 de minute. Această rețetă servește 6 și costă 2,9 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 56G de grăsime, și un total de 858 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați măsline picholine, făină de pâine, măsline nicoise și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca o pâine la un preț rezonabil. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Santa Barbara Supă De Scoici, Inghetata de eucalipt de la barbare: Santa Barbara, CA, și Linguine Cu Creveți La Fața Locului Santa Barbara pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, amestecați împreună apa caldă și drojdia până se dizolvă. Puneți deoparte timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-un mixer de suport cu un atașament cu palete, amestecați făina și sarea. Cu mixerul care rulează pe scăzut, se toarnă amestecul de drojdie și apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
3
Se amestecă timp de 1 minut, apoi se adaugă mierea și uleiul de măsline. Odată ce aluatul se reunește, adăugați măslinele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Aluat De Pâine De Porumb
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
4
Se amestecă până când măslinele sunt doar încorporate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De Porumb
5
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați cu mâna până când este neted și elastic, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
6
Puneți aluatul pe o foaie de copt unsă de 13 x 9 inci, acoperiți ușor cu folie de plastic și lăsați să crească 30 de minute într-un loc cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
7
În timp ce aluatul crește, încălziți cele 8 uncii de ulei de măsline și căței de usturoi într-o tigaie mică la foc mic. Se fierbe până când usturoiul este auriu, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Împărțiți brânza de capră între 6 boluri mici rezistente la cuptor sau ramekins. Împărțiți usturoiul, uleiul de măsline și măslinele nicoise între boluri. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Capră
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Aluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Când aluatul focaccia a crescut, apăsați aluatul în jos cu vârful degetelor până când umple foaia de copt, apoi periați cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Focaccia
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
11
Coaceți până se rumenesc și sună gol la atingere, aproximativ 45 până la 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Adăugați bolurile de brânză de capră la cuptor în ultimele 10 până la 15 minute de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Capră
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Coaceți până când brânza este caldă și ușor rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
14
Feliați focaccia în pene groase și serviți 2 felii de focaccia caldă cu fiecare bol de brânză caldă de capră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Capră
Focaccia
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
15
Încingeți brânza coaptă cu arpagic și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Piccini Chianti Classico cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.