Sangria albă cu limonadă

Sangria albă cu limonadă
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețete în cutia de rețete, Sangria albă cu limonadă ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $3.39 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 384 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână mere, concentrat de limonadă, var și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această băutură. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce nu este atât de uimitor. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Limonadă Sangria, Limonadă Sangria, și Ananas Limonadă Sangria.

Instrucțiuni

1
Combinați vinul Chardonnay, bucățile de ananas, concentratul de limonadă, romul, triple sec, strugurii, mărul, portocala și varul într-un ulcior mare. Se da la frigider cel putin 2 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De LimonadăConcentrat De Limonadă
Bucăți De AnanasBucăți De Ananas
ChardonnayChardonnay
Triplu SecTriplu Sec
StruguriStruguri
PortocaliuPortocaliu
MărMăr
VarVar
VinVin
ROMROM
2
Se amestecă sodă de lămâie-lime în ulcior chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
VarVar
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista