Sangr Mexican

Sangr Mexican
Reteta Mexican Sangr Arrucan este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă face 1 porții cu 3098 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $16.45 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, apă, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sangria De Inspirație Mexicană, Sangria Cu Fructe Mexicane, și Sangria pui cu Eppa SupraFruta Sangria pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați împreună zahărul și sucul proaspăt de lămâie într-un castron mare de pumn până când zahărul este dizolvat. Se amestecă apă, apă spumantă și vin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SpumantăApă Spumantă
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PunchPunch
ZahărZahăr
ApăApă
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Serviți peste gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GheațăGheață

Echipamente

DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate5
Revista