Sandwich-uri Dip Franceză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 1122 calorii, 73G de proteine, și 70g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.27 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Un amestec de friptură rotundă de ochi de vită, rulouri, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este perfect pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Ceapă Franceză Dip #SundaySupper, Sandwich-Uri Franceze Dip & Au Jus, și Sandwich-Uri Franceze Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ceapa și un vârf de sare; acoperiți și gătiți, amestecând, până devin aurii, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Adăugați șalotele și albii de scallion; acoperiți și gătiți, amestecând, până se rumenesc, încă aproximativ 25 de minute. Se amestecă verdele de scallion, apoi se scoate de pe foc și se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
4
Se toacă amestecul de ceapă și se transferă într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Adăugați smântână, maioneză, oțet, sos Worcestershire și 1 linguriță de sare. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Faceți carnea de vită pentru sandvișuri: tocați usturoiul, apoi presărați cu 1 linguriță de sare și amestecați într-o pastă cu partea plată a unui cuțit mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1/2 Cană De Ananas Proaspăt, Tocat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
7
Transferați într-un castron; adăugați uleiul de măsline, sarea de țelină, cayenne și 1/2 linguriță de piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Măsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Fripturi De Carne Din New York
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Tăiați fante mici pe toată carnea de vită cu un cuțit, apoi folosiți degetele pentru a împinge pasta de usturoi în fante. Acoperiți; refrigerați cel puțin 1 oră sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-3 Linguri Patrunjel Tocat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
9
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F. aduceți carnea de vită la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
10
Se presară cu 2 lingurițe de sare și 1/2 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
11
Așezați pe un raft într-o tigaie; adăugați 1 cană bulion, 3/4 cană apă, țelina, ceapa și pătrunjelul în tigaie. Prăjiți 10 minute, apoi reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F și prăjiți până când un termometru introdus în centrul cărnii de vită înregistrează 115 grade F, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi Asortați
12
Transferați pe o placă de tăiere; lăsați să se odihnească 20 de minute. Se strecoară sucurile de tigaie; rezervă.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Roșii Feliate, Opțional
13
Între timp, faceți jus: topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
14
Adăugați făina și gătiți, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
15
Bateti in sucurile de tigaie rezervate si restul de 3 cani de bulion si aduceti la fierbere, amestecand.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Roșii Feliate, Opțional
16
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați sherry-ul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
17
Ungeți rulourile cu o parte din răspândirea cepei. Tăiați subțire carnea de vită împotriva bobului. Dunk feliile în jus, apoi strat pe role.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
18
Serviți jus-ul rămas în boluri mici pentru scufundare.