Sandwich-ul delicios de înghețată al lui Lulu

Sandwich-ul delicios de înghețată al lui Lulu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați sandvișul de înghețată delicios al lui Lulu. Această rețetă servește 7 și costă 81 de cenți pe porție. O porție conține 673 calorii, 11g de proteine, și 31g de grăsime. Este perfect pentru Vara. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. Cap la magazin și ridica Hershey sărutări, făină, sare, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Cum se face un sandviș cu înghețată tropicală, Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, și Înghețată De Avocado pentru rețete similare.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Desertul poate fi asociat cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții7
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista