Nevoie de un fel principal fără lactate și vegetariene? Sandwich-ul de năut ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 849 calorii, 17g de proteine, și 58G de grăsime. Pentru $ 5.33 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, chimen măcinat, ridichi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Sandviș Cu Năut Curry, Sandwich cu Avocado și năut, și Năut Shawarma Sandwich pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru torturi: ulei ușor 1 tigaie de dimensiuni de sfert și păstrați-o într-un loc cald. Într-o oală cu fund greu la foc mare, amestecați făina de naut, sarea, chimenul, piperul negru și cayenne. Adăugați treptat 2 1/2 căni de apă în timp ce agitați cu o spatulă din lemn cu fund plat. Evitați o mulțime de bucăți de făină, dar câteva sunt în regulă. În timp ce amestecați aproape constant, reduceți treptat căldura pe măsură ce amestecul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Năut
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Creveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați pătrunjelul când cea mai mare parte a apei a fost absorbită. Odată ce este îngroșat și amestecul se îndepărtează de părțile laterale și de jos ale oalei atunci când îl amestecați, se face. Ar trebui să dureze 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Transferați amestecul de patty în tigaia de foi și întindeți-l uniform, acoperind întreaga tigaie. (Opțional: de asemenea, ungeți fundul unei alte tigaie și așezați-o deasupra amestecului de patty. Apăsați ferm pentru a crea o suprafață netedă și uniformă, apoi îndepărtați.) Se răcește complet. Pentru dovlecei: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Cuțit De Toaletă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Creveți Sotați, Decojiți
4
Tăiați dovlecelul pe jumătate pe lungime și îndepărtați semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1
Adăugați muștarul, usturoiul, gălbenușurile de ou, coaja de lămâie și sucul de lămâie într-un robot de bucătărie și piureul. Cu unitatea în funcțiune, stropiți încet în uleiul de măsline până când se folosește totul. Ar trebui să formeze o emulsie groasă, cum ar fi maioneza. Se răcește complet. Pentru slaw: aruncați morcovii și ridichile cu uleiul și oțetul. Condimentează cu sare și piper. Păstrați la temperatura camerei. Acum, pentru sandwich-uri! Umpleți o friteuză cu grăsime adâncă cu ulei vegetal (folosiți alternativ ulei de tărâțe de orez) și setați la 350 de grade F. (Dacă este de preferat, coaceți sau grătați prăjiturile așa cum ați face polenta.) Feliați rulourile în jumătate pentru a le deschide, periați ușor cu ulei de măsline și prăjiți-le fie pe grătar, fie în broilerul unui cuptor. Luați tigaia de năut și tăiați - o în 12 bucăți. Pentru fiecare sandviș, aruncați 2 din prăjituri în friteuză până când sunt crocante și încep să se rumenească, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Ulei De Tărâțe De Orez
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils Argintii
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Emulsii
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Grăsime De Porc înapoi
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Fulgi De Legume
Creveți Sotați, Decojiți
2
Întindeți aioli pe fiecare parte a ruloului, apoi așezați verdeață de salată pe fiecare parte. Acoperiți 1 parte cu salata de ridiche de morcov, apoi așezați 3 până la 4 felii de dovlecei prăjiți deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
Grăsime De Porc înapoi
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Cuțit De Toaletă
Aioli
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Scoateți prăjiturile din friteuză, scurgeți-le pe prosoape de hârtie și sareți-le ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Puneți-le peste squash și închideți sandwich-ul în sus! Această rețetă a fost oferită de bucătari profesioniști și a fost redusă de la o rețetă în vrac oferită de un restaurant. Bucătarii Food Network Kitchens nu au testat această rețetă, în proporțiile indicate și, prin urmare, nu putem face nicio reprezentare cu privire la rezultate. Bucătăriile Food Network sugerează prudență în consumul de ouă crude și ușor gătite din cauza riscului de Salmonella sau a altor boli transmise de alimente. Pentru a reduce acest risc, vă recomandăm să utilizați numai ouă proaspete, refrigerate corespunzător, curate, de gradul A sau AA cu cochilii intacte și să evitați contactul dintre gălbenușuri sau albușuri și coajă. Pentru rețetele care necesită ouă crude sau insuficient gătite atunci când vasul este servit, folosiți ouă de coajă care au fost tratate pentru a distruge Salmonella, prin pasteurizare sau o altă metodă aprobată.;