Sandwich Cubanez La Grătar
Sandwich cubanez La grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 53G de proteine, 46G de grăsime, și un total de 815 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $3.45 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1315 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de unt, brânză elvețiană, chipsuri de murături de mărar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma carnea de porc, puteți urma acest fel principal cu Cataramă De Afine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este extraordinar. Încercați Sandwich Cubanez La Grătar (Sandwich Cubano), Sandwich Cubanez Cu Brânză La Grătar, și St Patrick ' s Day Corned Beef Cubanez Sandwich cu brânză la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți 2 linguri de unt pe o jumătate din pâinea de pâine și un strat subțire de muștar pe cealaltă.
Așezați 1 până la 2 straturi de șuncă, carne de porc, brânză și, în cele din urmă, murături pe pâinea unsă cu unt și acoperiți cu pâinea întinsă cu muștar.
Înfășurați sandvișul în folie: ungeți untul rămas pe toată exteriorul sandvișului și înfășurați-l complet în folie de aluminiu.
Încălziți grătarul la maxim (550 de metri pătrați) și închideți capacul. Așteptați cel puțin 15 minute înainte de a reduce căldura la mediu-mare (450 m.f) și continuați.
Înainte de a grăta sandvișul, apăsați-l cu mâinile pentru a-l aplatiza.
Așezați sandvișul înfășurat, aplatizat pe grătar și deasupra cu o cărămidă, presă pentru grătar sau orice alt obiect greu, rezistent la căldură. Închideți capacul și grătiți timp de 5 până la 6 minute pe fiecare parte.
Scoateți sandvișul învelit de pe grătar și scoateți folia. Întoarceți sandvișul la grătar și grătiți timp de aproximativ 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până când ambele bucăți de pâine sunt crocante și se rumenesc.
Scoateți sandvișul de pe grătar și tăiați-l într-un unghi în pene sandwich mici (triunghiuri).
Așezați pe un platou mare și serviți încă fierbinte.