Sandwich Cu Somon Afumat Cu Față Deschisă (Laks SM

Sandwich Cu Somon Afumat Cu Față Deschisă (Laks SM
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați sandviș cu somon afumat cu față deschisă (Laks SM Aproximrrebr. Pentru $3.48 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 204 calorii, 18g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 2. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați unt, mărar, lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Friptură De Vită Deschide Sandwich (First), Smantana Nuci Placinta - Nøddetærter Med Flødecr, și Sandvișuri Cu Somon Afumat Cu Față Deschisă.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Johnson Carneros Chardonnay. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateUșor
Gata În6 m.
Porții2
Scor De Sănătate11
Revista