Sandwich cu friptură pe pâine prăjită cu usturoi cu roșii-gust de măsline negre cu cartofi prăjiți

Sandwich cu friptură pe pâine prăjită cu usturoi cu roșii-gust de măsline negre cu cartofi prăjiți
Rețeta sandviș cu friptură pe pâine prăjită cu usturoi cu roșii-gust de măsline negre cu cartofi prăjiți este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță un excelent fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție conține 1292 calorii, 74G de proteine, și 88G de grăsime. Pentru $ 8.75 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Dacă aveți la îndemână cartofi Yukon gold, usturoi, busuioc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Încercați Pan con Tomate ' y Anchoa—usturoi, ulei de măsline și roșii proaspete pe pâine prăjită, Friptură de flanc cu gust de porumb-roșii și pâine cu usturoi la grătar, și Linguine Cu Dovlecei, Usturoi, Măsline Negre Și Pâine Prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună 1/4 cană de ulei de măsline și usturoiul și se lasă să se odihnească 30 de minute. Preîncălziți broilerul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Ungeți ambele părți ale pâinii cu uleiul de usturoi, așezați-le pe o foaie de copt și fierbeți timp de 1 până la 2 minute pe fiecare parte, până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Încălziți tigaia la grătar la foc mare până la fumat.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
4
Ungeți friptura pe ambele părți cu restul de 2 linguri de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper după gust. Grătiți timp de 4 până la 5 minute până se rumenesc pe 1 parte, răsturnați, reduceți focul la mediu și continuați să gătiți până la o coacere medie-rară, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Se ia de pe foc, se lasă să se odihnească 10 minute și se feliază în felii groase de 1/4 inch.
1
Combinați toate ingredientele într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Așezați rucola pe 4 felii de pâine prăjită. Se acoperă cu mai multe felii de friptură și o lingură mare de gust. Se acoperă cu feliile de pâine rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie din fontă medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați ardei și usturoi și gătiți timp de 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4
Adăugați cartofii și gătiți până se rumenesc, condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust

Ingrediente

4creveți și cu veneRucolaRucola23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmpulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)pulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmbusuioc feliat finbusuioc feliat fin591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpătrunjel proaspăt tocat măruntpătrunjel proaspăt tocat mărunt2cuișoareusturoi, tocat finusturoi, tocat fin3cuișoareusturoi, zdrobitusturoi, zdrobit1inchfelii groase de pâine italianăfelii groase de pâine italiană4creveți și cu venePâine italiană prăjităPâine italiană prăjită4creveți și cu veneGust De Roșii-MăslineGust De Roșii-Măsline591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmmăsline Nicoise fără sâmburi și tocatemăsline Nicoise fără sâmburi și tocate1friptură porterhouse, aproximativ 2 kilogramefriptură porterhouse, aproximativ 2 kilograme1lingura. otet de vin rosuardei gras roșu, tăiat finardei gras roșu, tăiat fin1lingura. otet de vin rosuceapă roșie, feliată subțireceapă roșie, feliată subțire23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmceapa rosie tocata maruntceapa rosie tocata marunt4creveți și cu veneSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat4creveți și cu veneSare și piper proaspăt măcinatSare și piper proaspăt măcinat4creveți și cu veneFriptură feliatăFriptură feliată2roșii coapte cu viță de vie, tăiate cubulețeroșii coapte cu viță de vie, tăiate cubulețe1lingura. otet de vin rosuardei gras galben, tăiat finardei gras galben, tăiat fin6mariCartofi de aur Yukon, piele pe, prefiert și cuburiCartofi de aur Yukon, piele pe, prefiert și cuburi

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Vinul OneHope Pinot Noir cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
ONEHOPE Pinot Noir vin
ONEHOPE Pinot Noir vin
Rob Mondavi Jr. a lucrat manual acest Pinot Noir din podgorii selectate din Napa, Sonoma și Coasta Centrală. Pinot Noir-ul nostru din California prezintă delicatețea strugurilor, permițând o perioadă extinsă de coacere pe viță de vie. Acest lucru va asigura o abordare moale și o intensitate subiacentă intrigantă a aromelor de căpșuni și curmale. Îmbătrânit în stejar American completează senzația de gură prin introducerea structurii de tanin și a unui finisaj condimentat, dar luxuriant.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate83
Bucătăriiamerican
Revista