Sandwich cu carne de vită și brânză Philly
Philly carne de vită și brânză Sandwich este un fără gluten și primar rețetă cu 8 porții. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 213 calorii, 17g de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de amestec original, brânză elvețiană, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Sandwich cu carne de vită și brânză Philly, Slow Cooker Friptură De Vită Philly Cheesesteak Franceză Dip Sandwich Cu Brânză La Grătar, și Sandwich Cu Friptură De Brânză Philly pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 35
Ungeți fundul și părțile laterale ale vasului de copt dreptunghiular, 13x9x2 inci, cu scurtare. Pulverizați tigaia de 10 inci cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu-mare. Gatiti ardeiul gras si ceapa in tigaie, amestecand ocazional, pana se inmoaie; se ia de pe foc.
Se amestecă împreună Bisquick, lapte, maioneză și ouă.
Se toarnă jumătate din aluat în vasul de copt. Se acoperă cu jumătate din carnea de vită, amestecul de ardei gras și trei sferturi din brânză. Se acoperă cu carnea de vită rămasă.
Se toarnă aluatul rămas peste carnea de vită.
Coaceți descoperit 35 până la 45 de minute sau până se rumenesc. Se acoperă cu brânza rămasă.
Lăsați să stea 5 minute înainte de tăiere.