Sandvișuri Vegetariene Reuben

Sandvișuri Vegetariene Reuben
O porție conține 324 calorii, 12g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $1.04 pe portie. Un amestec de varză murată, ardei grași prăjiți, produs din brânză elvețiană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Sandvișuri Ruben, Sandvișuri Ruben, și Sandvișuri Ruben pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulverizați tigaia de 12 inci cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa; gatiti 3 pana la 5 minute, amestecand frecvent, pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Scoateți ceapa din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Întindeți 4 felii de pâine cu pansament. Completați fiecare felie cu o pătrime din ceapă, 2 fâșii de ardei gras, 2 linguri de varză murată și 1 felie de brânză. Se acoperă cu feliile de pâine rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Varză AcrăVarză Acră
BrânzăBrânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
PâinePâine
CeapăCeapă
5
Încălziți aceeași tigaie la foc mediu-mic. Pulverizați exteriorul sandvișurilor cu spray de gătit; așezați sandvișurile în tigaie. Gatiti 4 pana la 5 minute, intorcand dupa 2 minute, pana cand branza se topeste si painea se prajeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
BrânzăBrânză
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista