Sandvișuri umplute cu Tempura și salată de spanac cu Dressing de rodie

Sandvișuri umplute cu Tempura și salată de spanac cu Dressing de rodie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete japoneze, așa că încercați sandvișurile umplute cu Tempura și salata de spanac cu pansament de rodie. Această rețetă face 4 porții cu 7973 calorii, 26g de proteine, și 839g de grăsime fiecare. Pentru $ 6.28 pe portie, această rețetă acoperă 49% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți oțet balsamic, slănină, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până rodie ai putea urma acest curs principal cu Sorbet De Rodie ca desert. Funcționează bine ca un fel principal scump. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, care este solid. Rețete similare includ Salată de spanac de rodie mandarină cu pansament cu semințe de Mac, Salată de spanac cu sos cald de salată de rodie, și Salată de rodie, pere și fistic cu pansament cremos de rodie + meniu săptămânal.

Instrucțiuni

1
Pentru salată: fierbeți ouăle aproximativ 10 minute până când sunt fierte tare. Clătiți cu apă rece și lăsați-o deoparte până când este suficient de rece pentru a o manipula. Cojiți ouăle fierte și răcoriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turte De VițelTurte De Vițel
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
2
Se prăjește slănina și se scurge pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Pentru vinaigrette: prin deschiderea de alimentare a unui blender de funcționare se adaugă, 1 la un moment dat, oțet, semințe de rodie, miere, sare și piper. Lăsând blenderul să funcționeze, adăugați uleiul de măsline într-un flux lent și subțire. Se strecoară printr-o strecurătoare cu plasă fină și se lasă deoparte până este nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De RodieSemințe De Rodie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Încălziți uleiul într-o friteuză la 375 grade F sau conform instrucțiunilor producătorului pentru alimente similare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2
Într-un bol de amestecare suficient de mare pentru a găzdui sandvișurile umplute, combinați făina, amidonul de porumb și praful de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
3
Adăugați apă seltzer într-un flux în timp ce bateți constant. Înmuiați sandvișurile umplute în aluat pentru a le acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SpumantăApă Spumantă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Adăugați, câte 1 pe rând, la coșul de friteuză care a fost scufundat în uleiul încins. Se prăjește până se rumenesc și se scurge pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Tăiați ouăle și aruncați ușor cu spanac, slănină sfărâmată și avocado cu suficient pansament pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
6
Aranjați salata pe farfurii cu sandvișuri umplute prăjite tempura.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate52
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista