Sandvișuri Tilapia înnegrite cu maioneză Cilantro-Lime

Sandvișuri Tilapia înnegrite cu maioneză Cilantro-Lime
Sandvișurile Tilapia înnegrite cu maioneză Cilantro-Lime ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $7.83 pe portie. O porție conține 1163 calorii, 66g de proteine, și 77g de grăsime. Un amestec de file de tilapia, sare și piper, ardei gras portocaliu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Tilapia înnegrită cu Slaw Cilantro-lime, Quinoa De Pui Înnegrit Și Cilantro Lime, și Maioneză Cilantro-Lime.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie din fontă la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Într-un vas puțin adânc, combinați boiaua, cimbru, praf de ceapă, praf de usturoi, sare și piper roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Praf De CeapăPraf De Ceapă
Ardei RoșuArdei Roșu
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
CimbruCimbru
SareSare
3
Se toarnă untul topit într-un alt vas superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
4
Înmuiați fileurile de pește în untul topit, apoi acoperiți cu amestecul de condimente. Gatiti pestele pregatit, in loturi daca este necesar, pana cand pestele se fulge usor cu o furculita, 3 pana la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
CondimenteCondimente
UntUnt
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
5
Întindeți maioneza Cilantro-Lime uniform peste chiflele prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Ardei ArbolArdei Arbol
RolaRola
VarVar
6
Așezați peștele înnegrit pe jumătatea inferioară a chiflei, deasupra cu Salsa de Mango și acoperiți cu jumătatea superioară a chiflei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Dientes De AjoDientes De Ajo
PeștePește
RolaRola
7
Într-un castron mic, combinați toate ingredientele. Acoperiți și răciți.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Combinați toate ingredientele într-un castron mic, aruncând ușor pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa
DificultateMediu
Gata În17 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
Revista