Sandvișuri Pita Cu Salată De Pui

Sandvișuri Pita Cu Salată De Pui
Sandvișurile cu salată de pui pita necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 329 calorii, 23g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Funcționează bine ca un fel principal prietenos cu bugetul. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați sos de salată, piept de pui, roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până caju ai putea urma acest curs principal cu Mere coapte cu afine și caju ca desert. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Sandvișuri Pita Cu Salată De Pui, Sandvișuri Cu Salată Grecească Pita, și Sandvișuri Cu Salată Grecească Pita pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați puiul, pansamentul, castravetele, roșiile și caju. Acoperiți și refrigerați cel puțin 30 de minute până la răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
CajuCaju
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Chiar înainte de servire, întindeți interiorul buzunarelor pita cu maioneză. Umpleți buzunarele cu amestec de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
O Combinație A Celor 2O Combinație A Celor 2
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista