Sandvișurile cu Halibut mediteranean ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $5.3 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 672 calorii, 27G de proteine, și 37g de grăsime pe porție. Un amestec de ulei de măsline, frunze de pătrunjel, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 110 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Sandvișuri Mediteraneene Cu Halibut, Sandvișuri Mediteraneene Cu Halibut, și Halibut-Stil Mediteranean sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Așezați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. Pulverizați o foaie mică de copt sau un vas de copt din sticlă cu spray de gătit cu ulei vegetal. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit Cu Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
Foaie De Copt
Cuptor
2
Condimentați halibutul pe ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Halibut
3
Așezați pe foaia de copt și stropiți cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4
Coaceți până când peștele este gătit și carnea se fulgi ușor cu o furculiță, 10 până la 15 minute. Se lasă deoparte să se răcească complet, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Pentru pâine: preîncălziți o tigaie pentru grătar sau o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Grill Pan
Tigaie
6
Scoateți o parte din aluat din jumătatea superioară a pâinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Aluat
7
Ungeți părțile tăiate ale pâinii cu ulei de măsline. Grătiți pâinea până devine aurie, 1 până la 2 minute și frecați suprafața gătită cu partea tăiată a usturoiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Usturoi
Pâine
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Pentru umplutură: într-un castron mediu, combinați maioneza, roșiile uscate la soare, busuiocul, pătrunjelul, caperele, coaja de lămâie, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare
Coaja De Lămâie
Maioneză
Pătrunjel
Capere
Piper
Busuioc
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Folosind o furculiță, fulgi peștele gătit și adăugați la umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
10
Se amestecă până se încorporează.
11
Așezați umplutura pe jumătatea inferioară a pâinii. Se acoperă cu rucola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rucola
Pâine
12
Adăugați jumătatea superioară a pâinii și tăiați-o în 4 sandvișuri de dimensiuni egale.
Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este St.Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.