Sandvișuri Macaroon cu pere braconate și cremă Devon
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 531 calorii, 5g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,22 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână smântână grea, zahăr, jumătăți de nucă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Pere braconate cu cremă de portocale, Pere braconate și înghețată Vanillan, și Pere braconate cu cremă de Cardamom.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță medie, combinați sucul de struguri cu vinul roșu, zahărul și sucul de lămâie și aduceți la fierbere. Opriți focul și lăsați să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Struguri
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Semințe De Leuștean Pudră
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați perele și fierbeți la foc moderat până când sunt fragede, aproximativ 20 de minute; lasa sa se raceasca usor. Folosind o lingură cu fante, transferați perele pe o farfurie. Fierbeți lichidul de braconaj la foc moderat până se îngroașă ușor, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
3
Preîncălziți cuptorul la 350 și tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Întindeți jumătățile de nucă pe o altă foaie de copt și prăjiți-le aproximativ 9 minute, până devin aurii și parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumatati De Nuc
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
5
Lasă nucile să se răcească complet. Tăiați grosolan nucile într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
6
Adăugați 1 cană plus 2 1/2 linguri de zahăr de cofetărie și pulsați până când nucile sunt măcinate foarte fin, răzuind frecvent părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Transferați zahărul de nucă într-un castron și bateți pentru a rupe orice bulgări. Creșteți temperatura cuptorului la 42
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Într-un castron mediu, bateți albușurile la viteză medie până când sunt spumoase. Măriți viteza la mare și bateți până se formează vârfuri ferme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Adăugați zahărul de nucă dintr-o dată și pliați-l cu o spatulă mare de cauciuc până când nu rămân dungi de alb. (Bezea se va dezumfla.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
10
Transferați bezea într-o pungă mare de patiserie prevăzută cu un vârf rotund simplu de 1/2 inch sau într-o pungă de plastic robustă, cu un colț tăiat. Scoateți 12 movile de bezea pe foaia de copt căptușită cu pergament, lăsând cel puțin 1 inch între ele. Atingeți ușor foaia de copt o dată pe suprafața de lucru pentru a netezi blaturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
11
Presărați fiecare macaroon cu un vârf mic de fleur de sel și coaceți timp de 4 minute. Întoarceți cuptorul la 350 și sprijiniți ușa deschisă aproximativ 2 inci. Continuați să coaceți macaroanele timp de aproximativ 12 minute, sau până când blaturile sunt maronii și uscate, dar fursecurile sunt încă moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fleur De Sel
Rulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Lăsați macaroanele să se răcească timp de 5 minute, apoi transferați-le cu grijă într-o grătar pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
13
Într-un castron mediu, bateți smântâna coagulată cu zahărul până se omogenizează și curge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă Coagulată
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
14
Adăugați smântâna grea și bateți până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
15
Pentru a obține 2 plăci uniforme din fiecare pere, mai întâi tăiați o felie subțire de jos și tăiați cea mai mare parte a vârfului; tăiați restul în jumătate orizontal. Folosind un cuțit mic sau un balon de pepene galben, îndepărtați miezurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene Galben
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru Pepene
1 Rulou Galben Cu Fructe
16
Așezați 6 macaroane, cu partea plată în sus, pe farfurii. Completați fiecare cu o jumătate de pereche și stropiți cu o parte din reducerea strugurilor. Lingurați crema deasupra și deasupra cu un alt macaroon. Se pudrează cu zahărul cofetarilor și se servește.