Sandvișuri Italiene Presate
Reteta presat sandwich-uri italiene ar putea satisface pofta mediteranean în aproximativ 20 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 357 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 2,36 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați Salam Genova, busuioc, tapenadă de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma salamul, puteți urma acest fel principal cu Salam De Desert Cu Ciocolată ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Sandvișuri Focaccia Italiene Presate, Sandvișuri Presate, În Stil Italian, și Sandvișuri Cubaneze Presate.
Instrucțiuni
Tăiați ciabatta pe jumătate orizontal.
Întindeți jumătatea inferioară cu tapenadă.
Stropiți partea tăiată a jumătății superioare cu oțet și ulei.
Aranjați salamul deasupra tapenadei, urmat de prosciutto, mezeluri, mozzarella, ardei roșu și busuioc.
Se presară piper după gust și se pune jumătatea superioară a pâinii pe umplutură.
Înfășurați bine sandvișul cu folie de plastic sau folie.
Așezați o placă de tăiere grea sau alt obiect plat deasupra sandwich - ului și cântăriți-l cu un 2 până la 4 lb. greutate (cum ar fi o oală mare sau șase pachete de sifon).
Lăsați să stea 30 de minute până la 2 ore. Desfaceți, tăiați în optimi și serviți.