Sandvișuri Hawaiiene La Cuptor

Sandvișuri Hawaiiene La Cuptor
Sandvișurile hawaiiene coapte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 24 și costă 93 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 280 calorii. Un amestec de brânză elvețiană, zahăr, muștar de miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă de la Toțiretetele au 2578 de fani. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 35%. Rețete similare includ Sandvișuri De Pui Cu Grătar Hawaian La Cuptor, Sandvișuri cu șuncă și brânză Hawaiană (aka sandvișuri cu hayon), și Sandvișuri Cu Șuncă Hawaiană.

Instrucțiuni

1
Așezați un suport în jumătatea inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Aranjați jumătățile inferioare ale rulourilor Hawaiene pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hawaiian RollHawaiian Roll
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Puneți o jumătate de felie fiecare de șuncă, brânză elvețiană, curcan afumat și brânză provolone pe fiecare fund de rulou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProvoloneProvolone
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
4
Așezați jumătățile de sus pe fiecare fund pentru a face sandvișuri.
5
Topiți untul într-o cratiță la foc mic și amestecați zahărul, fulgii de ceapă uscați, semințele de Mac și muștarul de miere până când amestecul este combinat lin, cremos, iar zahărul s-a dizolvat, aproximativ 2 minute; ungeți vârfurile fiecărui sandviș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ceapă UscațiFulgi De Ceapă Uscați
Miere De MuștarMiere De Muștar
Fulgi De Cocos, Prajit, OptionalFulgi De Cocos, Prajit, Optional
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
6
Coaceți sandvișurile pe raftul inferior al cuptorului preîncălzit până când blaturile se rumenesc și umpluturile sunt fierbinți, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista