Sandvișuri Fierbinți Cu Carne De Vită
Sandvișurile cu carne de vită fierbinte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 404 calorii, 32g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de 2 ardei gras, amestec de brânză cheddar-monterey jack, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Sandvișuri cu carne de vită la grătar, Sandvișuri De Vită Cu Brânză La Cuptor, și Sandvișuri Cu Carne De Vită Cu Ceapă Cu Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Tăiați o bucată de folie rezistentă de 26x18 inci. În tigaie antiaderentă de 12 inci, gătiți carnea de vită măcinată la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până când este gătită bine; scurgere.
Adăugați amestecul de supă, apa, ardeiul gras și pătrunjelul. Gatiti 2 pana la 3 minute sau pana se incalzeste bine. Se amestecă brânza până se topește.
Tăiați 1/2 inch felie longitudinală din partea de sus a pâinii franceze; pus deoparte. Cu furculita, scoateți interiorul pâinii, lăsând 1/2 inch în jurul marginilor.
Așezați pâinea pe folie. Dacă doriți, rezervați bucăți de pâine pentru o altă utilizare. Umpleți indentarea în pâine cu amestec de carne de vită măcinată.
Așezați blatul de pâine peste carnea de vită măcinată. Înfășurați pâinea în folie.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când se încălzește bine. Pentru sandvișuri, tăiați pâinea în 8 secțiuni transversale.