Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 403 calorii, 9g de proteine, și 35g de grăsime pe porție. Pentru $2.35 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de frunze de plante fragede, sfeclă murată, vinete și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Căpșuni murate cu salată de sfeclă prăjită și un concurs, Salată de roșii, sfeclă prăjită și ceapă murată, și Salată de sfeclă prăjită cu ridichi murate și Bietă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați feliile de vinete pe o foaie mare de copt cu margini și frecați ambele părți cu ulei. Condimentează cu boia, sare și piper. Prăjiți până devin aurii și fragede, 30-40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Piper
Sare
Ulei De Gătit
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Bateți usturoiul, maioneza și oțetul într-un castron mic; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneză
Oțet
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
1
Aruncați scallions, ierburi, sfeclă, măsline, capere și ulei într-un castron mediu pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Capere
Măsline
Sfeclă
Ierburi
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Întindeți părțile tăiate de focaccia cu maioneză de usturoi. Construiți sandvișuri cu focaccia, vinete, feta și salată de sfeclă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Focaccia
Usturoi
Ardei Arbol
Sfeclă
Brânză Feta
Maioneză
3
Faceți înainte: vinetele pot fi prăjite cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.