Sandvișuri De Porc Trase La Cuptor

Sandvișuri De Porc Trase La Cuptor
Nevoie de un fel principal fără lactate? Sandvișurile de porc trase la cuptor ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 502 calorii, 44G de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $ 2.77 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 102 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de boia de ardei, fund de boston, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de ore și 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 90%. Rețete similare includ Sandvișuri De Porc Trase La Cuptor, Sandvișuri Ușoare De Porc Trase La Cuptor, și Suculent din Asia cuptor prăjită tras carne de porc pentru glisante, Pastan sau orez.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Amestecați ardeiul, puterea usturoiului, zahărul brun, muștarul uscat și sarea împreună într-un bol mic. Frecați amestecul de condimente pe toată carnea de porc și marinați atâta timp cât aveți timp, cât mai puțin de 1 oră sau până peste noapte, acoperit, la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Pudră De MuștarPudră De Muștar
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Puneți carnea de porc într-o tigaie și coaceți timp de aproximativ 6 ore. Practic, prăjiți carnea de porc până se destramă și un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă înregistrează 170 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Pentru a face sosul de grătar: combinați oțetul, muștarul, ketchupul, zahărul brun, usturoiul, sarea, cayenne și piperul negru într-o cratiță la foc mediu. Se fierbe ușor, amestecând, timp de 10 minute până când zahărul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Scoateți friptura de porc din cuptor și transferați-o pe un platou mare. Lăsați carnea să se odihnească aproximativ 10 minute. În timp ce este încă cald, luați 2 furci și "trageți" carnea pentru a forma bucăți. Folosind 2 furculițe, mărunțiți carnea de porc stabilizând carnea cu 1 furculiță și trăgând-o cu cealaltă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Puneți carnea de porc mărunțită într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Se toarnă 1/2 din sos pe carnea de porc mărunțită și se amestecă bine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
9
Pentru a servi, lingurați amestecul de porc tras pe fundul 1/2 din chifla de hamburger și acoperiți cu slaw picant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hamburger BunHamburger Bun
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
10
Se servește cu sulițe de murături și sosul rămas pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateExpert
Gata În30 hrs, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate28
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista