Sandvișuri De Porc Prăjite În Stil Philadelphia

Sandvișuri De Porc Prăjite În Stil Philadelphia
Philadelphia stil friptură de porc sandwich-uri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 622 calorii, 55g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 4,1 USD pe porție. Un amestec de brânză manchego, friptură de umăr de porc, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 15 minute. Această rețetă este plăcută de 29 de gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este super. Încercați Sandvișuri De Porc Prăjite În Stil Philadelphia, Sandvișuri Cu Carne De Vită Prăjită În Stil Banh Mi, și Sandvișuri Cu Carne De Vită Prăjită În Stil Banh Mi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Îndepărtați plasa sau șirurile de pe friptura de porc, păstrându-le intacte pentru a le folosi din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
3
Combinați rozmarinul, 3 căței de usturoi, pătrunjelul, 3 lingurițe de ulei de măsline, 1 lingură de sare kosher și 1 lingură de piper negru proaspăt măcinat într-un bol. Feliați friptura de porc și întindeți-o cu amestecul de ulei și plante medicinale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Friptură De PorcFriptură De Porc
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Rotiți carnea de porc și fixați-o cu plasa sau șirul. Frecați în afara fripturii cu 1 linguriță rămasă ulei de măsline și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
5
Așezați carnea de porc, cu grăsimea în sus, într-o tigaie sau un vas de copt și turnați în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit, bătând ocazional, aproximativ 1 1/2 până la 2 ore; adăugați mai multă apă dacă este necesar. Un termometru cu citire instantanee introdus în carne trebuie să citească cel puțin 145 grade F (63 grade C). Lăsați friptura să se odihnească 10 până la 15 minute. Rezervați sucurile de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
În timp ce carnea de porc se odihnește, încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă 2 căței de usturoi tocat și fulgi de ardei roșu; gătiți și amestecați până când usturoiul este parfumat, dar nu maro, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Se toarnă bulionul de pui și se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
9
Adăugați spanac, 1 linguriță sare, 1/2 linguriță piper negru și suc de lămâie. Reduceți focul la mediu-mic și gătiți până când spanacul este ofilit, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
10
Tăiați șirul pe friptură și tăiați carnea de porc în felii subțiri. Întoarceți carnea de porc feliată în sucurile de tigaie rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Feliați rulourile sandwich și presărați fiecare rulou cu brânză Manchego mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză ManchegoBrânză Manchego
Sandwich BunSandwich Bun
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
12
Adăugați felii de porc în fiecare sandviș, acoperiți cu spanac și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate73
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista