Philadelphia stil friptură de porc sandwich-uri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 622 calorii, 55g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 4,1 USD pe porție. Un amestec de brânză manchego, friptură de umăr de porc, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 15 minute. Această rețetă este plăcută de 29 de gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este super. Încercați Sandvișuri De Porc Prăjite În Stil Philadelphia, Sandvișuri Cu Carne De Vită Prăjită În Stil Banh Mi, și Sandvișuri Cu Carne De Vită Prăjită În Stil Banh Mi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Îndepărtați plasa sau șirurile de pe friptura de porc, păstrându-le intacte pentru a le folosi din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
3
Combinați rozmarinul, 3 căței de usturoi, pătrunjelul, 3 lingurițe de ulei de măsline, 1 lingură de sare kosher și 1 lingură de piper negru proaspăt măcinat într-un bol. Feliați friptura de porc și întindeți-o cu amestecul de ulei și plante medicinale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Friptură De Porc
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Rotiți carnea de porc și fixați-o cu plasa sau șirul. Frecați în afara fripturii cu 1 linguriță rămasă ulei de măsline și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
5
Așezați carnea de porc, cu grăsimea în sus, într-o tigaie sau un vas de copt și turnați în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit, bătând ocazional, aproximativ 1 1/2 până la 2 ore; adăugați mai multă apă dacă este necesar. Un termometru cu citire instantanee introdus în carne trebuie să citească cel puțin 145 grade F (63 grade C). Lăsați friptura să se odihnească 10 până la 15 minute. Rezervați sucurile de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
7
În timp ce carnea de porc se odihnește, încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă 2 căței de usturoi tocat și fulgi de ardei roșu; gătiți și amestecați până când usturoiul este parfumat, dar nu maro, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Se toarnă bulionul de pui și se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
9
Adăugați spanac, 1 linguriță sare, 1/2 linguriță piper negru și suc de lămâie. Reduceți focul la mediu-mic și gătiți până când spanacul este ofilit, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
10
Tăiați șirul pe friptură și tăiați carnea de porc în felii subțiri. Întoarceți carnea de porc feliată în sucurile de tigaie rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
11
Feliați rulourile sandwich și presărați fiecare rulou cu brânză Manchego mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Manchego
Sandwich Bun
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
12
Adăugați felii de porc în fiecare sandviș, acoperiți cu spanac și serviți.