Sandvișuri De Porc Prăjite În Stil Philadelphia
Philadelphia stil friptură de porc sandwich-uri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 622 calorii, 55g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 4,1 USD pe porție. Un amestec de brânză manchego, friptură de umăr de porc, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 15 minute. Această rețetă este plăcută de 29 de gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este super. Încercați Sandvișuri De Porc Prăjite În Stil Philadelphia, Sandvișuri Cu Carne De Vită Prăjită În Stil Banh Mi, și Sandvișuri Cu Carne De Vită Prăjită În Stil Banh Mi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Îndepărtați plasa sau șirurile de pe friptura de porc, păstrându-le intacte pentru a le folosi din nou.
Combinați rozmarinul, 3 căței de usturoi, pătrunjelul, 3 lingurițe de ulei de măsline, 1 lingură de sare kosher și 1 lingură de piper negru proaspăt măcinat într-un bol. Feliați friptura de porc și întindeți-o cu amestecul de ulei și plante medicinale.
Rotiți carnea de porc și fixați-o cu plasa sau șirul. Frecați în afara fripturii cu 1 linguriță rămasă ulei de măsline și sare și piper după gust.
Așezați carnea de porc, cu grăsimea în sus, într-o tigaie sau un vas de copt și turnați în apă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit, bătând ocazional, aproximativ 1 1/2 până la 2 ore; adăugați mai multă apă dacă este necesar. Un termometru cu citire instantanee introdus în carne trebuie să citească cel puțin 145 grade F (63 grade C). Lăsați friptura să se odihnească 10 până la 15 minute. Rezervați sucurile de tigaie.
În timp ce carnea de porc se odihnește, încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă 2 căței de usturoi tocat și fulgi de ardei roșu; gătiți și amestecați până când usturoiul este parfumat, dar nu maro, aproximativ 3 minute.
Se toarnă bulionul de pui și se aduce la fierbere.
Adăugați spanac, 1 linguriță sare, 1/2 linguriță piper negru și suc de lămâie. Reduceți focul la mediu-mic și gătiți până când spanacul este ofilit, amestecând ocazional.
Tăiați șirul pe friptură și tăiați carnea de porc în felii subțiri. Întoarceți carnea de porc feliată în sucurile de tigaie rezervate.
Feliați rulourile sandwich și presărați fiecare rulou cu brânză Manchego mărunțită.
Adăugați felii de porc în fiecare sandviș, acoperiți cu spanac și serviți.