Sandvișuri de porc la grătar cu aragaz lent
Sandvișurile de porc cu grătar cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 293 calorii. Această rețetă servește 10. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați rulouri kaiser, umăr de porc, single-uri și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Slow Cooker BBQ tras carne de porc, Carne De Porc Cu Aragaz Lent Pentru Sandvișuri, și Sandwich-Uri De Porc Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
Așezați carnea în aragazul lent; se acoperă cu ceapă și sos de grătar. Acoperiți cu capac. Gatiti la 8 pana la 10 ore (sau la 4 pana la 5 ore).
Scoateți carnea din aragazul lent; tăiați și aruncați excesul de grăsime. Se toacă carnea în bucăți mici sau se toacă cu furculița. Reveniți la aragazul lent; se amestecă pentru a acoperi cu sos.
Umpleți rulourile cu amestec de carne și single chiar înainte de servire.