Sandvișuri de porc cu aluat cu maioneză de pătrunjel-Pesto
Sourdough sandwich-uri de porc cu patrunjel-Pesto maioneza ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 341 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.77 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână apă, ardei grași prăjiți, ulei de măsline extravirgin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, care este solid. Încercați Ingredientul Secret (pătrunjel): Spaghete cu Pesto de pătrunjel, Sandvișuri Umplute Cu Aluat, și Sandvișuri Cu Legume Cu Aluat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 8 ingrediente într-un blender; procesați până se omogenizează.
Combinați amestecul de pătrunjel, brânza și maioneza, amestecând bine.
Întindeți 1 lingură de amestec de maioneză peste fiecare felie de pâine; acoperiți fiecare dintre cele 4 felii cu 1/2 cană de rucola și 1/2 cană de porc pur și simplu prăjită. Aranjați ardeii grași roșii uniform peste carnea de porc. Completați fiecare porție cu 4 felii de pâine rămase.
Tăiați sandvișurile pe jumătate în diagonală.