Sandvișuri Cubaneze Tofu Cu Bețe De Jicama
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișurile cubaneze Tofu cu bastoane Jicama. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $ 2.39 pe portie. O porție conține 493 calorii, 24g de proteine, și 21g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați muștar, ulei de măsline, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Jicama Sticks, Jicama Chili Sticks, și Batoane De Jicama Marinate.
Instrucțiuni
Așezați tofu pe o placă de tăiere și tăiați orizontal în 8 felii egale. Puneți într-un vas superficial cu ceapa, usturoiul, uleiul de măsline și jumătate din sucul de portocale și întoarceți-vă la strat; marinați 5 până la 10 minute.
Între timp, curățați jicama folosind un cuțit ascuțit și tăiați-l în bețe. Aruncați într-un castron cu sucul de portocale rămas și pudra de chili.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Întoarceți tofu pentru a acoperi, adăugați în tigaie și gătiți până la auriu, 3 minute pe fiecare parte.
Transferați pe o farfurie.
Adăugați marinada în tigaie și gătiți, amestecând, 4 minute.
Întindeți părțile tăiate ale rulourilor cu muștarul și presărați brânza. Sandwich cu ardei, murături, amestec de ceapă și tofu.
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mediu. Lucrând în loturi, adăugați sandvișurile și acoperiți cu o altă tigaie grea pentru a aplatiza; gătiți până se rumenesc și brânza se topește, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Se servește cu bețișoarele jicama.