Sandvișuri Cu Șuncă Deviled De Casă
Homemade Deviled sunca sandwich - uri este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 67 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de muștar, pudră de muștar, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 11%. Încercați Sunca si branza Pinwheels masă Prep cu ferma de casă Dip, Sandvișuri cu șuncă și ceai de Pecan, și Sandvișuri Cu Salată De Ouă Deviled pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți șunca și ceapa într-un robot de bucătărie și procesați până se toacă foarte fin.
Transferați amestecul de șuncă într-un bol. Se amestecă bine în sos de salată, miere, muștar preparat, sos Worcestershire, pudră de muștar uscat, sos de ardei iute, boia de ardei, sare și piper alb.
Refrigerați răspândirea șuncii acoperite până când este gata de utilizare.