Sandvișuri cu vinete și Mozzarella la grătar
Sandvișurile cu vinete și Mozzarella la grătar sunt un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 215 calorii. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, busuioc, roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Sandvișuri cu vinete și Mozzarella la grătar, Sandvișuri cu vinete (vinete) și Mozzarella la grătar, și Sandvișuri Cu Caponata De Vinete Cu Mozzarella pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați grătarul cu spray de ulei și pregătiți grătarul (la foc mediu). Pulverizați vinetele pe ambele părți cu spray de ulei; se presară sare și piper. Grătiți până se înmoaie, întorcându-se ocazional, aproximativ 10 minute.
Așezați 1 felie de brânză deasupra fiecăruia dintre cele 4 felii de vinete; se acoperă cu feliile de vinete rămase. Grătiți până se topește brânza, aproximativ 2 minute.
Bateți uleiul, oțetul și usturoiul într-un castron mare. Se condimentează cu sare și piper.
Adăugați rucola, roșiile și busuiocul; aruncă. Împărțiți între 4 plăci.
Se presară cu nuci de pin. Completați fiecare cu 1 sandviș de vinete.
Per porție: calorii, 202; grăsimi totale, 14 g; grăsimi saturate, 4 g; Colesterol, 16 mg