Sandvișuri Cu Ton La Grătar Și Provolone Cu Salsa Verde

Sandvișuri Cu Ton La Grătar Și Provolone Cu Salsa Verde
Sandvișurile Tunan și Provolone la grătar cu Salsa Verde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 398 calorii. Această rețetă servește 4. 27 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, usturoi, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare sunt Sandvișuri cu carne de vită și Provolone la grătar, Sandvișuri Provolone, ouă și Pancetta la grătar, și Sandvișuri Provolone, Ouă Și Pancetta La Grătar.

Instrucțiuni

1
Încălziți o presă panini sau sandwich conform instrucțiunilor producătorului. (Alternativ, încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.) În timp ce presa se încălzește, combinați pătrunjelul, 1/4 cană de ulei de măsline, suc de lămâie, capere, usturoi, hamsie și câteva măcinări de piper într-un blender și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Panini PressPanini Press
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Așezați brânza pe fundul focaccia. Puneți tonul peste brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FocacciaFocaccia
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
3
Întindeți o parte din salsa verde peste vârfurile interioare ale focaccia și puneți blaturile pe sandvișuri salsa verde în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
FocacciaFocaccia
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
4
Periați ambele părți ale sandvișurilor cu restul de 2 lingurițe. ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
5
Puneți sandvișurile pe partea de presă salsa verde în sus, trageți partea de sus în jos și gătiți până se rumenesc și crocant și brânza este topită, 5 până la 7 minute, în funcție de cât de fierbinte este mașina dvs. (Dacă folosiți o tigaie pentru grătar, puneți o tigaie grea deasupra sandvișurilor și gătiți, întorcând sandvișurile o dată.) Scoateți cu grijă din presă și serviți. Sugestii de servire sandvișurile se potrivesc perfect cu o salată parfumată. Încercațiarugulași salată de fenicul cu Portocaleși pansament cu semințe de Feniculși alune prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
1
Calorii
1
650, grăsime
2
39, Calorii Grase
1
350, Grăsimi Saturate
2
13, proteine
3
42, Grăsimi Mononesaturate
4
18, carbohidrați
5
1250, colesterol
6
65, fibră
7
Foto: Scott Phillips
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
34, Grăsimi Polinesaturate
2
5, sodiu

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Vinul Merlot, Pinot Noir și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Matanzas Creek Alexander Valley Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
O culoare Violet mediu. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. La gust, acesta este un Merlot clasic cu o concentrare bună. Este sărat și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate62
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista