Sandvișuri Cu Ton La Grătar Și Provolone Cu Salsa Verde

Sandvișurile Tunan și Provolone la grătar cu Salsa Verde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 398 calorii. Această rețetă servește 4. 27 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, usturoi, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare sunt Sandvișuri cu carne de vită și Provolone la grătar, Sandvișuri Provolone, ouă și Pancetta la grătar, și Sandvișuri Provolone, Ouă Și Pancetta La Grătar.
Instrucțiuni
Încălziți o presă panini sau sandwich conform instrucțiunilor producătorului. (Alternativ, încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.) În timp ce presa se încălzește, combinați pătrunjelul, 1/4 cană de ulei de măsline, suc de lămâie, capere, usturoi, hamsie și câteva măcinări de piper într-un blender și amestecați până se omogenizează.
Așezați brânza pe fundul focaccia. Puneți tonul peste brânză.
Întindeți o parte din salsa verde peste vârfurile interioare ale focaccia și puneți blaturile pe sandvișuri salsa verde în jos.
Periați ambele părți ale sandvișurilor cu restul de 2 lingurițe. ulei.
Puneți sandvișurile pe partea de presă salsa verde în sus, trageți partea de sus în jos și gătiți până se rumenesc și crocant și brânza este topită, 5 până la 7 minute, în funcție de cât de fierbinte este mașina dvs. (Dacă folosiți o tigaie pentru grătar, puneți o tigaie grea deasupra sandvișurilor și gătiți, întorcând sandvișurile o dată.) Scoateți cu grijă din presă și serviți. Sugestii de servire sandvișurile se potrivesc perfect cu o salată parfumată. Încercațiarugulași salată de fenicul cu Portocaleși pansament cu semințe de Feniculși alune prăjite.
42, Grăsimi Mononesaturate
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
34, Grăsimi Polinesaturate
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Vinul Merlot, Pinot Noir și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Matanzas Creek Alexander Valley Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Matanzas Creek Alexander Valley Merlot]()
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
O culoare Violet mediu. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. La gust, acesta este un Merlot clasic cu o concentrare bună. Este sărat și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.