Sandvișurile cu somon la grătar sunt un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 939 calorii, 38g de proteine, și 74G de grăsime. Pentru $ 4.18 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână somon, năsturel, maioneză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Sandvișuri Cu Somon La Grătar, Sandvișuri Delicioase Cu Somon La Grătar, și Sandvișuri cu brânză și somon la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aprinde un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Ungeți pâinea pe ambele părți cu 2 linguri de ulei de măsline și grătiți la foc mare până se prăjește pe ambele părți, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Între timp, într-o tigaie mare, gătiți slănina la foc moderat până când este crocantă, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Întindeți maioneza pe pâine prăjită. Împărțiți somonul între 4 felii de pâine prăjită și acoperiți cu slănina. Într-un castron mediu, amestecați sucul de lămâie cu restul de 1 lingură de ulei de măsline. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați năsturelul și aruncați. Movilă năsturelul pe slănină. Închideți sandvișurile, tăiați-le în jumătate și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină Locală
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.