Sandvișuri cu somon afumat și ceai de Scallion
Somon afumat și sandwich-uri de ceai Scallion ar putea fi o reteta buna pentru a extinde Hor d ' oeuvre cutie reteta. O porție conține 109 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 32. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, somon, ghimbir și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce este destul de rău. Încercați Sandvișuri cu somon afumat și ceai de Scallion, Sandvișuri cu somon afumat și ceai de Scallion, și Clătite de cartofi cu Scallion și sandvișuri cu somon afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică, prăjiți semințele de susan la foc moderat, agitând tigaia, până se rumenesc ușor, aproximativ 2 minute.
Se transferă pe o farfurie și se lasă să se răcească.
Într-un robot de bucătărie, combinați somonul, wasabi, ghimbirul și crme frache și pulse până la neted.
Transferați într-un castron. Ștergeți procesorul.
Adăugați crema de brânză, scallions și năsturel la procesor și piure până la neted. Condimentează cu sare și piper alb.
Folosind o spatulă mică, întindeți o lingură slabă de brânză cremă de scallion pe fiecare dintre cele 3 felii de pâine.
Întindeți o lingură slabă din amestecul de somon pe fiecare dintre cele 2 felii de pâine. Stivați pâinea, începând și terminând cu un strat de scallion; acoperiți stiva cu o felie simplă de pâine și apăsați pentru a închide. Repetați cu restul de pâine, brânză cremă de scallion și amestec de somon pentru a forma 4 stive sandwich.
Folosind un cuțit ascuțit, tăiați crustele.
Tăiați fiecare stivă sandwich în jumătate.
Întindeți brânza cremă de scallion pe partea lungă a fiecărei jumătăți de sandwich, apoi înmuiați părțile lungi în semințele de susan prăjite, apăsând pentru a acoperi.
Tăiați fiecare jumătate de sandwich în 4 sandvișuri mai mici, lăsând 1 parte acoperită cu semințe de susan.
Transferați sandvișurile pe o farfurie și serviți.
Faceți înainte: sandvișurile înjumătățite pot fi acoperite cu un prosop de hârtie ușor umezit și folie de plastic și refrigerate peste noapte. Aduceți la temperatura camerei înainte de a tăia în sandvișuri mici și de a servi.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lapis luna Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.