Sandvișuri cu salată de Fava și ouă cu față deschisă
Sandvișurile cu salată Favan și ouă cu față deschisă sunt un fără lactate și vegetarian felul principal. O porție conține 712 calorii, 24g de proteine, și 50g de grăsime. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, salată fava, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sandvișuri Cu Salată De Ouă Cu Față Deschisă, Sandvișuri de pui cu față deschisă cu salată de rădăcină de țelină, și Sandvișuri de curcan, Brie și Nectarine cu față deschisă cu salată de rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți salată fava: într-un castron, zdrobiți grosolan fasolea fava cu un blender de patiserie. Se amestecă uleiul, sucul de lămâie și sarea. Pune deoparte.
Faceți salată de ouă: curățați și feliați ouăle; pune deoparte. Folosind un mortar și un pistil, măcinați grosier usturoiul, semințele de coriandru, chile, semințele de chimen și sarea pentru a face tabil. Se amestecă maioneza, se amestecă puțin amestecul.
Ungeți generos o parte a toasturilor cu maioneză tabil. Aranjați un strat de ouă deasupra, apoi puneți salata fava peste ouă. Împrăștiați coriandru tocat peste sandvișuri și garnisiți cu frunze de coriandru.
Serviți sandvișuri cu fața deschisă și mâncați cu un cuțit și o furculiță.
* Găsiți pe culoarul de condimente la supermarketuri bine aprovizionate, piețe Latino și americanspice.com.
Cum să Double-Shell Favas: Face 2 cupe 30 minute lacrimă deschis 3 lbs. păstăi fava*.
Adăugați fasolea din păstăi într-o oală cu apă sărată clocotită și reveniți la fierbere. Gatiti doar pana cand fasolea este frageda sub piele (fanta pentru a verifica), 2 minute.
Scurgeți; clătiți cu apă rece. Cojiți pielea piele, rupând fasolea deschisă la capetele rotunjite și scoțând fasolea. * Găsiți la magazinele alimentare bine aprovizionate și piețele fermierilor. Faceți înainte: toate, cu excepția peelingului final, până la 1 zi, răcit.