Sandvișuri Cu Pui Tandoori
Sandwich-uri de pui Tandoori ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. O porție conține 665 calorii, 41G de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.94 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână turmeric, jumătăți de piept de pui, frunze de coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Sandvișuri Cu Pui Tandoori Naan, Pui Tandoori, și Pui Tandoori.
Instrucțiuni
Aranjați sânii de pui dezosați într-un singur strat într-un vas mare de copt din sticlă.
Se presară cu suc proaspăt de lămâie: se condimentează cu sare.
Se amestecă iaurt simplu, ghimbir proaspăt tocat, usturoi tocat, chimen măcinat, coriandru măcinat, piper cayenne și turmeric într-un castron mediu.
Se toarnă marinada de iaurt peste pieptul de pui și se întoarce la strat. Acoperiți puiul și refrigerați 3 până la 8 ore.
Pregătiți grătar (căldură medie-mare) sau preîncălziți broiler.
Scoateți pieptul de pui din marinată (nu ștergeți curat). Puneți la grătar sau fierbeți puiul până când este gătit, aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Se răcește ușor. (Puiul poate fi preparat cu până la 2 ore înainte. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei.)
Pâine prăjită ușor (sau grătar) cu aluat.
Întindeți 1 parte a fiecărei bucăți de pâine cu generozitate cu maioneză condimentată indiană. Feliați sânii de pui în diagonală.
Așezați felii de 1 sân deasupra fiecăruia dintre cele 6 felii de pâine cu aluat. Se acoperă cu feliile de pâine rămase.
Tăiați sandvișurile de pui în jumătate.
Serviți sandvișuri calde sau la temperatura camerei.
Combinați 1 cană de frunze de mentă, 1 cană de frunze de coriandru, ardei iute tocat jalape și ceapă tocată în vasul de lucru al procesorului. Procesați până se toacă foarte fin.
Se amestecă în oțet de cidru.
Adăugați maioneză și procesați doar până se combină. Condimentează maioneza după gust cu sare și piper. (Maioneza poate fi preparată cu 3 zile înainte. Acoperiți bine și refrigerați.) Face aproximativ 1 cană redusă.
Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Vocal Vineyards Alfaro Vineyard Gruner Veltliner. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 38 de dolari.
![Vocal Vineyards Alfaro Vineyard Gruner Veltliner]()
Vocal Vineyards Alfaro Vineyard Gruner Veltliner
Această structură 100% Gruner Veltliner este de invidiat. În combinație cu spray-ul de sare rece de la Monterey Bay și fermentarea în butoi 50%, profilul continuă să impresioneze prin complexitatea sa între fructele de livadă verde tartă și erbacee. Un finisaj proaspăt, îmbucurător, reflectă caracteristicile clasice Gruner Veltliner ale piperului alb și mineralității pietroase, cu un pic de salinitate.