Sandvișurile cu mușchi de porc cu muștar de miere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.42 pe portie, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 1102 calorii, 55g de proteine, și 28G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Această rețetă este plăcută de 16 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, miere, piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 87%. Încercați Miere Mustar Muschiulet De Porc, Miere Mustar Muschiulet De Porc, și Filet de porc cu muștar de miere de piersici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Așezați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Pulverizați o foaie de copt grea cu spray de gătit cu ulei vegetal. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Panceta Feliată Subțire, Tăiată în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Carton De Sos De Afine-portocale
Sos Ponzu Preparat
2
Presărați carnea de porc cu sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați carnea de porc și rumeniți pe toate părțile, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
5
Transferați carnea de porc pe foaia de copt pregătită și coaceți până când un termometru pentru carne introdus în partea cea mai groasă a cărnii înregistrează 160 de grade F, aproximativ 30 de minute. Lăsați carnea să se odihnească timp de 10 minute înainte de feliere. Feliați carnea de porc în felii groase de 1/4-1/2-inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură Dublă Din New York
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Carton De Sos De Afine-portocale
Sos Ponzu Preparat
1
Încălziți uleiul la foc mediu-mare în aceeași tigaie folosită pentru rumenirea cărnii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Adăugați șalotele, sarea și piperul. Gatiti pana cand urechile sunt moi, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac
Unt Nesarat, Plus 8 Linguri Suplimentare, Inmuiat
3
Adăugați usturoiul și gătiți până la aromă, 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ceapa Verde Proaspat Tocata
4
Adăugați vinul și răzuiți bucățile maro care se agață de fundul tigaiei cu o lingură de lemn. Gatiti timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
5
Bateți în miere, muștar, oțet și cimbru. Se fierbe până se îngroașă, 2 minute. Se amestecă untul până se topește și se omogenizează. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac
16 Frigarui (6 Inchi).
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Nuci Pecan Planters®
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Ambalați Căpșuni Congelate Neindulcite, Parțial Dezghețate și Feliate
6
Pentru a asambla sandvișurile: îndepărtați muștarul de miere pe părțile tăiate ale baghetelor. Aranjați feliile de porc într-un singur strat pe jumătățile inferioare ale baghetelor. Puneți puțin muștar de miere deasupra cărnii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere De Muștar
Carne De Porc Gătită
Baguette
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
7
Așezați jumătățile de baghetă rămase deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baguette
8
Serviți orice muștar suplimentar de miere alături.
Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Belasco de Baquedano Swinto Old Vine Malbec cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Belasco de Baquedano Swinto vechi de viță de vie Malbec
O culoare strălucitoare de granat profund. Complex, întunecat fructat și pământesc pe nas, cu un palat delicios de fructe roșii coapte de piatră și gemuri accentuate cu note picante, prăjite. Generos aromat, dens și nefiltrat, SWINTO realizează un echilibru remarcabil între caracterul robust al mărcii Malbec și eleganța mătăsoasă. Acest vin este fabricat din viță de vie Malbec de 114 ani.