Sandvișuri Cu Mușchi
Sandvișurile cu filet ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 410 calorii, 32g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de suc de mere, rulouri, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Sandvișuri Cu Friptură, Sandvișuri Italiene Cu Carne De Vită, și Sandvișuri cu friptură de mușchi cu gust afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați sosul de soia, uleiul și sucul.
Scoateți 1/2 cană pentru ungere.
Adăugați friptura la marinada rămasă; sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi. Se dă la frigider timp de 8 ore sau peste noapte, întorcându-se ocazional. Acoperiți și refrigerați marinada rezervată.
Scurgeți și aruncați marinada. Friptură la grătar, acoperită, la foc indirect timp de 1 oră, întorcându-se la fiecare 15 minute sau până când carnea ajunge la coacerea dorită (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne ar trebui să citească 145 diametru; mediu, 160 diametru; bine făcut, 170 diametru), ungând frecvent cu marinat rezervat.
Scoateți de pe grătar; lăsați să stea 1 oră. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Chiar înainte de servire, pregătiți amestecul de sos conform instrucțiunilor pachetului. Feliați subțire friptura; se adaugă în sos și se încălzește.