Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați sandvișurile cu grătar de porc. Pentru $1.08 pe portie, veți obține un fel principal care servește 16. O porție conține 319 calorii, 19g de proteine, și 9g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți chifle hoagie, ceapă, țelină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până oțet de cidru ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Oțet ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Aragaz lent BBQ tras carne de porc, BBQ în stil Memphis: Sandwich de porc afumat asociat cu Cabernet Sauvignon Necagiat, și Aragaz lent bere tras carne de porc & BBQ tras carne de porc sandwich-uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez, aduceți friptura de porc, apa și sarea la fiert. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 3-1/2 până la 4 ore sau până când carnea este foarte fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Scoateți carnea și lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se manipula. Aruncați osul; tăiați carnea cu două furculițe. Grăsime degresată din sucurile de tigaie. Se amestecă țelina, sosul de friptură, zahărul brun, oțetul, sucul de lămâie, sosul de chili, ketchupul și carnea de porc mărunțită. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc Trasă
Umăr
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Sos De Friptură
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Într-o tigaie mare, gătiți ceapa și zahărul în ulei și unt la foc mic timp de 20-30 de minute sau până se rumenesc și se înmoaie, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Suc De Lămâie, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Serviți carnea de porc și ceapa pe chifle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ