Sandvișuri Cu Grătar Cu Aragaz Lent-Carne De Vită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișurile cu grătar-carne de vită cu aragaz lent. Această rețetă fără lactate servește 10 și costă $2.0 pe portie. O porție conține 219 calorii, 22g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sos Worcestershire, pudră de usturoi, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Sandvișuri Cu Carne De Vită La Grătar Cu Aragaz Lent, Sandvișuri cu grătar de vită și porc cu aragaz lent, și Sandvișuri De Vită Cu Grătar Afumat Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
Combinați 1 lingură de zahăr brun și piper; frecați pe ambele părți ale fripturilor.
Combinați 1/4 cană de zahăr brun, ceapă și următoarele 9 ingrediente (ceapă prin sare) într-un aragaz lent electric.
Adăugați fripturi; întoarceți-vă la strat. Acoperiți cu capac; gatiti la foc mare timp de 1 ora. Reduceți setarea căldurii la minim; gătiți timp de 7 ore.
Scoateți fripturile; sos de rezervă. Tăiați fripturile cu 2 furculițe. Întoarceți friptura mărunțită la aragaz; se amestecă în sos. Lingură 1/2 cană amestec de friptură pe jumătatea inferioară a fiecărei role; acoperiți cu ceapă și murături, dacă doriți. Acoperiți cu vârfuri de rulouri.