Sandvișuri Cu Fund De Porc Afumat
Afumat sandwich-uri cap la cap de porc ar putea fi doar lactate gratuit rețetă pe care o căutați. Pentru $2.46 pe portie, primești un fel principal care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 60g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 658 calorii. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită semințe de țelină, maioneză, sare și piper kosher și șalotă. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 ore și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 81%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Carne De Porc Afumată, Carne De Porc Afumată, și Carne de porc afumată pe grătar.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: 6 căni de așchii de lemn de hickory înmuiate în apă timp de 30 de minute, apoi scurse; tavă mică de aluminiu
Așezați fundul de porc pe o tavă cu ramă.
Bateți împreună zahărul brun, muștarul uscat, sarea, boiaua, pudra de chili, pudra de usturoi, piperul negru, cayenne și semințele de țelină împreună într-un castron mic pentru a se amesteca. Frecați amestecul pe fundul de porc. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați la marinat cel puțin 1 oră la temperatura camerei sau până peste noapte la frigider.
Lăsați să vină la temperatura camerei timp de 1 oră înainte de fumat.
Umpleți o tavă mică de aluminiu cu așchii de lemn scurse.
Așezați tava sub grătarele din stânga.
Încălziți grătarul la foc mediu-mare și încălziți timp de 20 de minute. Chipsurile ar trebui să înceapă să se aprindă și să fumeze. Opriți arzătorul din dreapta după 20 de minute.
Așezați grăsimea de porc în sus în extrema dreaptă pe grătarele de grătar peste arzătorul neluminat. Acoperiți grătarul și gătiți până se înmoaie și o furculiță se poate răsuci cu ușurință în carne fără rezistență, aproximativ 7 1/2 ore, menținând o temperatură de 275 până la 300 de grade F. Temperatura internă ar trebui să ajungă la 190 de grade F. Va trebui să adăugați o mână de chipsuri în tavă la fiecare câteva ore.
Scoateți carnea de porc de pe grătar pe o foaie de copt și lăsați să se odihnească 30 de minute. Se toacă cu furculițele și se condimentează ușor carnea cu sare.
Se servește pe chifle albe moi și se acoperă cu salată de oțet dulce și acidulată.
Bateți împreună oțetul de mere, uleiul de canola, maioneza, muștarul, zahărul și semințele de țelină într-un castron mare.
Adăugați morcovii, varza și șalotele și aruncați-le împreună. Se acoperă cu sare și piper. Acoperiți cu folie de plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 1 oră, astfel încât varza să se înmoaie și aromele să se căsătorească împreună.