Sandvișuri Cu Fund De Porc Afumat

Sandvișuri Cu Fund De Porc Afumat
Afumat sandwich-uri cap la cap de porc ar putea fi doar lactate gratuit rețetă pe care o căutați. Pentru $2.46 pe portie, primești un fel principal care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 60g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 658 calorii. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită semințe de țelină, maioneză, sare și piper kosher și șalotă. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 ore și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 81%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Carne De Porc Afumată, Carne De Porc Afumată, și Carne de porc afumată pe grătar.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: 6 căni de așchii de lemn de hickory înmuiate în apă timp de 30 de minute, apoi scurse; tavă mică de aluminiu
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
3
Așezați fundul de porc pe o tavă cu ramă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boston FundulBoston Fundul
4
Bateți împreună zahărul brun, muștarul uscat, sarea, boiaua, pudra de chili, pudra de usturoi, piperul negru, cayenne și semințele de țelină împreună într-un castron mic pentru a se amesteca. Frecați amestecul pe fundul de porc. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați la marinat cel puțin 1 oră la temperatura camerei sau până peste noapte la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
UmărUmăr
Semințe De țelinăSemințe De țelină
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Boston FundulBoston Fundul
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Lăsați să vină la temperatura camerei timp de 1 oră înainte de fumat.
6
Umpleți o tavă mică de aluminiu cu așchii de lemn scurse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
7
Așezați tava sub grătarele din stânga.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Încălziți grătarul la foc mediu-mare și încălziți timp de 20 de minute. Chipsurile ar trebui să înceapă să se aprindă și să fumeze. Opriți arzătorul din dreapta după 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
9
Așezați grăsimea de porc în sus în extrema dreaptă pe grătarele de grătar peste arzătorul neluminat. Acoperiți grătarul și gătiți până se înmoaie și o furculiță se poate răsuci cu ușurință în carne fără rezistență, aproximativ 7 1/2 ore, menținând o temperatură de 275 până la 300 de grade F. Temperatura internă ar trebui să ajungă la 190 de grade F. Va trebui să adăugați o mână de chipsuri în tavă la fiecare câteva ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată1,25 Kg Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
10
Scoateți carnea de porc de pe grătar pe o foaie de copt și lăsați să se odihnească 30 de minute. Se toacă cu furculițele și se condimentează ușor carnea cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
11
Se servește pe chifle albe moi și se acoperă cu salată de oțet dulce și acidulată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
12
Bateți împreună oțetul de mere, uleiul de canola, maioneza, muștarul, zahărul și semințele de țelină într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Sare Fierbinte2 Lingurițe De Sare Fierbinte
Semințe De țelinăSemințe De țelină
Ardei Chipotle, Tocat GrosierArdei Chipotle, Tocat Grosier
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Adăugați morcovii, varza și șalotele și aruncați-le împreună. Se acoperă cu sare și piper. Acoperiți cu folie de plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 1 oră, astfel încât varza să se înmoaie și aromele să se căsătorească împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi

Ingrediente

63 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm2 lingurițe de sare fierbinte2 lingurițe de sare fierbinte1Oreos dublu umplutcârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmardei chipotle, tocat grosierardei chipotle, tocat grosier2marimorcovi, curățați și răzuți (pe ochiul mare al unei răzătoare de cutie)morcovi, curățați și răzuți (pe ochiul mare al unei răzătoare de cutie)1Oreos dublu umplut1 jalapeno proaspăt întreg1 jalapeno proaspăt întreg1Bucăți de caramele Heath Barsemințe de țelinăsemințe de țelină1Oreos dublu umplutsemințe de țelinăsemințe de țelină1Oreos dublu umplut1 linguriță de oregano uscat, plus mai mult pentru stropire1 linguriță de oregano uscat, plus mai mult pentru stropire1Oreos dublu umplutfelii de castravete englezesc în formă de semilunăfelii de castravete englezesc în formă de semilună6801 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.varză verde mică, miez, sfărâmată și tăiată în panglicivarză verde mică, miez, sfărâmată și tăiată în panglici12 lingurițe de pudră de usturoisare kosher, plus mai mult pentru condimentesare kosher, plus mai mult pentru condimente8creveți și cu veneSare Kosher și piper negru proaspăt măcinatSare Kosher și piper negru proaspăt măcinat23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmzahăr brun deschiszahăr brun deschis12 lingurițe de pudră de usturoi2 ardei chipotle mari in sos adobo, tocati marunt, plus 2 linguri sos adobo2 ardei chipotle mari in sos adobo, tocati marunt, plus 2 linguri sos adobo12 lingurițe de pudră de usturoipraf de muștar uscatpraf de muștar uscat2Bucăți de caramele Heath Barlichid-uncii de apă proaspătălichid-uncii de apă proaspătă2kgcarne de porccarne de porc23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmșalotă decojită și rasă (pe ochiul mare al unei răzătoare de cutie)șalotă decojită și rasă (pe ochiul mare al unei răzătoare de cutie)8creveți și cu veneChifle albe moi, pentru servireChifle albe moi, pentru servire23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional12 lingurițe de pudră de usturoimuștar galbenmuștar galben
DificultateExpert
Gata În18 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate58
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista