Afumat sandwich-uri cap la cap de porc ar putea fi doar lactate gratuit rețetă pe care o căutați. Pentru $2.46 pe portie, primești un fel principal care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 60g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 658 calorii. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită semințe de țelină, maioneză, sare și piper kosher și șalotă. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 ore și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 81%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Carne De Porc Afumată, Carne De Porc Afumată, și Carne de porc afumată pe grătar.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: 6 căni de așchii de lemn de hickory înmuiate în apă timp de 30 de minute, apoi scurse; tavă mică de aluminiu
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzit
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
3
Așezați fundul de porc pe o tavă cu ramă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boston Fundul
4
Bateți împreună zahărul brun, muștarul uscat, sarea, boiaua, pudra de chili, pudra de usturoi, piperul negru, cayenne și semințele de țelină împreună într-un castron mic pentru a se amesteca. Frecați amestecul pe fundul de porc. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați la marinat cel puțin 1 oră la temperatura camerei sau până peste noapte la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Umăr
Semințe De țelină
Pudră De Muștar
Boston Fundul
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Lăsați să vină la temperatura camerei timp de 1 oră înainte de fumat.
6
Umpleți o tavă mică de aluminiu cu așchii de lemn scurse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzit
7
Așezați tava sub grătarele din stânga.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
8
Încălziți grătarul la foc mediu-mare și încălziți timp de 20 de minute. Chipsurile ar trebui să înceapă să se aprindă și să fumeze. Opriți arzătorul din dreapta după 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
9
Așezați grăsimea de porc în sus în extrema dreaptă pe grătarele de grătar peste arzătorul neluminat. Acoperiți grătarul și gătiți până se înmoaie și o furculiță se poate răsuci cu ușurință în carne fără rezistență, aproximativ 7 1/2 ore, menținând o temperatură de 275 până la 300 de grade F. Temperatura internă ar trebui să ajungă la 190 de grade F. Va trebui să adăugați o mână de chipsuri în tavă la fiecare câteva ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Sos De Curcan, încălzit
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
10
Scoateți carnea de porc de pe grătar pe o foaie de copt și lăsați să se odihnească 30 de minute. Se toacă cu furculițele și se condimentează ușor carnea cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Fulgi De Legume
11
Se servește pe chifle albe moi și se acoperă cu salată de oțet dulce și acidulată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
12
Bateți împreună oțetul de mere, uleiul de canola, maioneza, muștarul, zahărul și semințele de țelină într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Sare Fierbinte
Semințe De țelină
Ardei Chipotle, Tocat Grosier
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Adăugați morcovii, varza și șalotele și aruncați-le împreună. Se acoperă cu sare și piper. Acoperiți cu folie de plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 1 oră, astfel încât varza să se înmoaie și aromele să se căsătorească împreună.