Sandvișuri cu friptură la grătar cu Chimichurri și ardei gras

Rețeta sandvișurilor cu friptură la grătar cu Chimichurri și ardei gras ar putea satisface pofta sud-americană în aproximativ 30 minute. Pentru $7.56 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 1383 calorii, 58G de proteine, și 69G de grăsime pe porție. Un amestec de pătrunjel, coriandru, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Fajitas de friptură cu ceapă la grătar, ardei și roșii Cherry prăjite cu sos Chimichurri, Sandvișuri de ton la grătar cu ceapă, ardei gras și maioneză Chile-Cilantro, și Sandvișuri cu friptură la grătar cu Brie, ardei prăjiți și Nasturel.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
Combinați primele 6 ingrediente în procesor; adăugați 2/3 cană de ulei și piure până aproape neted. Condimentează chimichurri cu sare și piper.
Ungeți fâșii de piper, fripturi și tăiați partea de pâine cu 1/4 cană de ulei rămasă.
Presărați ardeii și fripturile cu sare și piper. Ardei la grătar până se înmoaie, aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Fripturi la grătar la coacerea dorită, aproximativ 4 minute pe parte pentru mediu-rar. Pâinea la grătar, tăiată cu fața în jos, până începe să se rumenească ușor, aproximativ 2 minute. Feliați subțire fripturile în cruce; împărțiți între fundul pâinii. Puneți chimichurri peste friptură (aproximativ 1/4 cană pe sandviș), apoi acoperiți cu fâșii de piper. Acoperiți cu blaturi de pâine și serviți.
Aruncați orice sos chimichurri rămas cu pene de cartofi și prăjiți-l în cuptorul de 400 F până când este fraged, aproximativ 40 de minute.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca GEN5 Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![GEN5 Merlot]()
GEN5 Merlot
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Cea mai bună cumpărare din 2019