Sandvișuri cu friptură de brânză cu ceapă și ardei iute
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișuri cu friptură de brânză cu ceapă și ardei. O porție conține 434 calorii, 12g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână piper, sos worcestershire, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Este perfect pentru ziua valentin. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 39%. Rețete similare includ Sandvișuri cu friptură cu ardei caramelizați, ceapă și usturoi, Sandvișuri cu brânză la grătar cu Broccolini, ceapă roșie saut și fulgi de ardei roșu, și Ceapă și ardei sote.
Instrucțiuni
1
În tigaie de 10 inci, încălziți 1 1/2 linguri de ulei și 1 lingură de unt la foc mediu până la fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ceapa și ardeiul gras. Gatiti aproximativ 10 minute, amestecand ocazional, pana se rumenesc si se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Scoateți tigaia de pe foc și îndepărtați amestecul de ceapă din tigaie; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Aruncați carnea de vită cu sare și piper, astfel încât condimentele să fie distribuite uniform. În aceeași tigaie, adăugați uleiul și untul rămas și creșteți căldura la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați o pătrime din carnea de vită și gătiți 1 până la 2 minute, întorcând o dată, până când carnea de vită se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
6
Scoateți carnea de vită din tigaie și repetați pentru a găti carnea de vită rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Întoarceți carnea de vită în tigaie cu ceapă și ardei gras. Se amestecă sosul Worcestershire. Împărțiți carnea de vită în mod egal între jumătățile de jos ale chiflelor și lingurați 3 linguri de brânză pe fiecare. Acoperiți cu jumătăți superioare de chifle. (Dacă dip-ul de brânză a fost refrigerat, puneți-l într-un castron cu microunde și cuptorul cu microunde timp de 10 până la 20 de secunde la mare sau până la cald).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Brânză Dip
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat