Sandvișurile cu friptură cu maioneză de tarhon sunt un fără lactate rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 395 calorii, 30g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru $3.1 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați friptură de mușchi, tarhon, maioneză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 68%. Rețete similare includ Sandvișuri de creveți cu maioneză de tarhon-Caper, Esențial în fiecare zi : sandvișuri de pește Chipotle cu maioneză de tarhon-var, și Sandvișuri cu friptură cu maioneză Worcestershire.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați maioneza, tarhonul, sucul de lămâie și sarea și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Puneți pâinea cu salată și friptură și stropiți cu maioneza de tarhon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
1-1/2 Căni De Bere
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
3
Serviți sandvișurile cu față deschisă cu salată de roșii cu zahăr pe lateral.
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este vinul de rezervă al câștigătorului Medaliei de aur Albertina Merlot Lorilai. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.