Sandvișuri Cu Cremă În Două Tonuri
Sandwich-urile cu cremă în două tonuri sunt a vegetarian rețetă cu 150 de porții. Pentru 3 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 23 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ciocolată, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Două Ton Negrese, Cheesecake În Două Tonuri, și Plăcintă Cu Brânză În Două Tonuri.
Instrucțiuni
Într-un castron, cu un mixer electric la viteză medie, bateți untul și zahărul până se omogenizează. Bateți gălbenușul de ou și vanilia, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar. Se amestecă sau se bate în făină până se amestecă bine.
Împărțiți aluatul în jumătate și amestecați ciocolata topită într-o jumătate. Împărțiți fiecare culoare a aluatului în patru porții egale. Formați fiecare porțiune într-un jurnal gros de 3/4 inci.
Rulați hârtia cerată strâns în jurul fiecărui jurnal pentru a înfășura etanș. Congelați până când este suficient de ferm pentru a tăia frumos, aproximativ 20 de minute.
Desfaceți aluatul. Folosind un cuțit subțire și ascuțit, tăiați buștenii transversal în felii groase de 1/4 inci (dacă aluatul răcit se sfărâmă, lăsați să stea câteva minute pentru a se înmuia, apoi tăiați).
Așezați felii la 1 inch distanță pe foi de copt cu unt sau cu pergament de gătit de 12 pe 15 inci; dacă fursecurile s-au aplatizat atunci când sunt tăiate, remodelați cu degetele.
Coaceți într-un cuptor de 350 până când prăjiturile simple se rumenesc ușor pe fund, iar cele cu ciocolată sunt ușor mai întunecate, 8 până la 10 minute; dacă coaceți mai multe tigaie la un moment dat, comutați pozițiile tăvii la jumătatea coacerii. Cu o spatulă largă, transferați cookie-urile în rafturi pentru a se răci complet.
Întindeți aproximativ 1/4 linguriță de umplutură de cremă de vanilie pe fiecare prăjitură simplă, apoi acoperiți cu o prăjitură de ciocolată.
Umplutură cu cremă de vanilie. Într-un castron, cu un mixer electric la viteză medie, bateți 1/2 cană (1/4 lb.) unt (la temperatura camerei), 3/4 cană zahăr pudră și 1 linguriță vanilie până se omogenizează. Utilizați imediat sau acoperiți și răciți până la 2 zile (aduceți la temperatura camerei și bateți pentru a se înmuia înainte de utilizare).