Sandvișuri cu ciuperci Portobello la grătar cu rucola și fasole albă

Sandvișurile cu ciuperci Portobello la grătar cu Arugulan și fasole albă sunt un vegan felul principal. O porție conține 531 calorii, 16g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 106 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de frunze de rozmarin, apă, ulei de măsline extravirgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este super. Rețete similare includ Luni fără carne: burgeri de ciuperci Portobello la grătar cu Romesco și Rucola, Sandvișuri de vinete prăjite cu răspândire de fasole albă, și Sandvișuri cu ceai de ton cu față deschisă, cu răspândire de fasole albă.
Instrucțiuni
În vasul unui robot de bucătărie, combinați fasolea albă, 1/4 cană suc de lămâie, usturoi, rozmarin și apă. Amestec. Cu mașina în funcțiune, stropiți în 1/4 cană de ulei de măsline. Procesați până când este complet neted, aproximativ un minut. Condimentează după gust cu sare și piper.
Transferați răspândirea într-un castron și refrigerați.
Aprindeți o jumătate de coș de fum plin de cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform pe jumătate din grătarul de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Alternativ, preîncălziți o parte a unui grătar cu gaz la mediu înalt, acoperit, timp de cel puțin 10 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Folosind o perie de patiserie, periați ambele părți ale capacelor de ciuperci cu o cantitate generoasă de ulei de măsline, aproximativ 1 lingură per ciupercă. Condimentați Generos ambele părți ale ciupercilor cu sare și piper. Când grătarul este fierbinte, adăugați ciuperci pe partea fierbinte și gătiți, acoperite, până când ciuperca este bine rumenită pe o parte, aproximativ 4 minute. Răsturnați ciupercile și gătiți încă 4 minute.
Transferați ciupercile pe o farfurie.
Adăugați rulouri la grătar și prăjiți ușor pe ambele părți, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Bateți împreună lingura rămasă suc de lămâie și 2 linguri ulei de măsline și condimentați după gust cu sare și piper. Puneți pansamentul deoparte.
Așezați fundul ruloului sandwich și întindeți fiecare cu o cantitate mică de amestec de fasole albă.
Adăugați 1 ciupercă la fiecare sandviș și acoperiți cu o cantitate generoasă de fasole albă întinsă. Îmbrăcați rucola cu suc de lămâie și ulei de măsline (este posibil să nu aveți nevoie de tot pansamentul). Împărțiți rucola între sandvișuri și condimentați cu sare și piper.
Adăugați blaturi de tip sandwich și tăiați cu grijă sandvișurile în jumătate cu un cuțit ascuțit.