Sandvișuri cu ceapă și friptură Vidalia la grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ceapa Vidaliană la grătar și sandvișurile cu friptură. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $ 2.65 pe portie. O porție conține 356 calorii, 29G de proteine, și 12g de grăsime. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ardei iute, maioneză, friptură de flanc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Sandvișuri cu friptură și ceapă la grătar, Sandwich-Uri Friptură La Grătar Cu Macris Marinat, Ceapa, Și, și Sandvișuri cu friptură la grătar cu castraveți marinați, ceapă și salată de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti friptura, combinați primele 7 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați friptura; sigilați și marinați la frigider timp de 2 ore, întorcând punga ocazional.
Scoateți friptura din pungă, rezervând marinada.
Se toarnă marinada într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde; Cuptor cu microunde la maxim 2 minute sau până când amestecul ajunge la fierbere. Pune deoparte.
Pentru a pregăti pansamentul, combinați rucola și maioneza; deoparte.
Așezați friptura pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătați 8 minute pe fiecare parte sau până când friptura este medie-rară sau gradul dorit de coacere.
Scoateți friptura din grătar; acoperiți și lăsați să stea 5 minute.
Așezați felii de ceapă pe grătar; grătați 4 minute pe fiecare parte, ungând ocazional cu marinată rezervată.
Așezați rulourile pe grătar, tăiați părțile în jos; grătar 2 minute sau până se rumenesc ușor.
Tăiați friptura în diagonală peste cereale în felii subțiri.
Răspândiți 2 linguri de pansament pe jumătatea inferioară a fiecărei role. Împărțiți friptura, roșiile și ceapa uniform între jumătățile inferioare ale rulourilor. Sus cu jumătăți de top de rulouri.
Notă de vin: un sandwich mare friptură ca aceasta merită un vin roșu bogat, cărnoase-unul care va sta până la savoriness de ceapa la gratar si meatiness dulce de friptură. Deoarece acesta este un sandwich, vinul nu ar trebui să spargă banca. Alegerea mea de top: un Merlot din California. Castelul Souverain Merlot 2001 (Alexander Valley, California, $1
este netedă, cu indicii de mure, prune, salvie și ciuperci. - Alina Gorghiu