Sandvișuri Cu Carne Slabă

Sandvișuri Cu Carne Slabă
Sandvișurile cu carne slabă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 4. O porție conține 538 calorii, 33g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $ 3.17 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, mușchi măcinat, boia de ardei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, care este solid. Rețete similare includ Sandvișuri cu șuncă și brânză Hawaiană (aka sandvișuri cu hayon), B. E. G. Sandvișuri (Sandvișuri Cu Grătar Cu Șuncă Și Ouă), și Hot Sub Sandwich-Uri.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie medie la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați ulei și carne în tigaie și rumeniți carnea, rupând-o cu spatele unei linguri de lemn în timp ce gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați ciorba de pui în carne. Condimentează carnea cu boia de ardei, Worcestershire, sare și piper. Când lichidul ajunge la un balon, reduceți căldura la foc mic. Gatiti carnea 15 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Puneți carnea în chifle sau rulouri și acoperiți cu ceapă crudă tocată mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista