Sandvișuri Cu Carne Slabă
Sandvișurile cu carne slabă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 4. O porție conține 538 calorii, 33g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $ 3.17 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, mușchi măcinat, boia de ardei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, care este solid. Rețete similare includ Sandvișuri cu șuncă și brânză Hawaiană (aka sandvișuri cu hayon), B. E. G. Sandvișuri (Sandvișuri Cu Grătar Cu Șuncă Și Ouă), și Hot Sub Sandwich-Uri.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie medie la foc mediu.
Adăugați ulei și carne în tigaie și rumeniți carnea, rupând-o cu spatele unei linguri de lemn în timp ce gătește.
Adăugați ciorba de pui în carne. Condimentează carnea cu boia de ardei, Worcestershire, sare și piper. Când lichidul ajunge la un balon, reduceți căldura la foc mic. Gatiti carnea 15 minute, amestecand ocazional.
Puneți carnea în chifle sau rulouri și acoperiți cu ceapă crudă tocată mărunt.