Sandvișuri Cu Carne De Vită Cu Grătar Cu Bere Cu Rădăcină Lentă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați sandvișurile cu carne de vită cu bere cu rădăcină lentă. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 444 calorii, 37g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $1.98 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 10 ore și 30 de minute. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de sare și piper, bere de rădăcină, friptură de vită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 69%. Rețete similare includ Sandvișuri Cu Carne De Vită Cu Grătar Cu Bere Cu Rădăcină Lentă, Duminică Aragaz Lent: Gratar Bere Fiert Carne De Vită, și Sandvișuri Cu Grătar Cu Aragaz Lent-Carne De Vită.
Instrucțiuni
În aragazul lent de 3 1/2 până la 4 litri, puneți carnea de vită. În ceașcă sau castron de măsurare cu 4 căni, amestecați 1 1/2 căni din sosul de grătar și berea rădăcină; se toarnă peste carne de vită.
Capac; gatiti la foc mic setarea 10-12 ore.
Cu aproximativ 20 de minute înainte de servire, scoateți carnea de vită din aragazul lent; așezați pe farfurie mare.
Se toarnă sucuri din aragazul lent în tigaie de 12 inci. Gatiti la foc mediu-mare aproximativ 15 minute, amestecand ocazional, pana cand sucurile se ingroasa si se reduc la aproximativ 3 cani. Între timp, tocați carnea de vită cu 2 furculițe; reveniți la Slow cooker.
Se amestecă restul de 1/2 cană de sos de grătar în sucuri reduse în tigaie; se toarnă peste carne de vită mărunțită în aragaz lent. Se amestecă sare și piper după gust. Puneți aproximativ 1/2 cană de amestec de carne de vită în fiecare chiflă.