Sandvișuri Cu Carne De Vită Cu Ceapă Cu Brânză

Cheesy ceapa-Topped carne de vită sandwich-uri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 283 calorii, 22g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $2.27 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de brânză colby-monterey jack, friptură de vită, sos cremos de muștar-maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma Roșia, puteți urma acest fel principal cu Bile De Popcorn Cu Bujor Roz ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sandvișuri cu friptură cu ridiche și ceapă, Supă De Ciuperci De Ceapă Cu Vârf De Semilună, și Sandvișuri Cu Carne De Vită Cu Ardei.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Coaceți inelele de ceapă pe o foaie mare de cookie-uri, conform instrucțiunilor de pe pachet.
Între timp, pâine prăjită.
Întindeți fiecare felie de pâine prăjită cu sos de muștar-maioneză. Se acoperă fiecare cu carne de vită; se presară cu amestec de usturoi-piper. Completați fiecare cu felii de roșii.
Scoateți foaia de cookie din cuptor. Împingeți inelele de ceapă pe o parte a foii de prăjituri.
Așezați sandvișurile pe foaia de prăjituri; acoperiți fiecare cu felie de brânză și inele de ceapă.
Reveniți la cuptor; coaceți încă 6 până la 8 minute sau până când sandvișurile sunt bine încălzite și brânza este topită.