Sandvișuri Cu Brânză La Grătar
Această rețetă vegetariană servește 15 și costă 36 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 127 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, ulei de măsline, roșii coapte ferme și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Crockpot A Tras Carne De Porc + Brânză De Bere Sandvișuri Cu Brânză La Grătar, Sandvișuri cu brânză la grătar Mac și brânză, și Cele Mai Bune Sandvișuri Cu Brânză La Grătar.
Instrucțiuni
Pentru fiecare sandviș, acoperiți o felie de pâine cu un strat subțire de brânză, două felii de roșii, câteva inele de ceapă și mai multă brânză. Se acoperă cu o a doua felie de pâine.
Periați ușor ambele părți ale sandvișului cu ulei de măsline, apoi împingeți două sau trei scobitori până la capăt prin sandviș pentru a le fixa.
Așezați sandvișuri la foc mediu pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 4 până la 5 secunde); închideți capacul. Gătiți, întorcându-vă pentru a preveni arderea pâinii (îndepărtați scobitorii la întoarcere, dacă se prind pe grătar), până când sandvișurile sunt bine rumenite pe ambele părți, cu niște urme de grătar mai întunecate în pete, iar brânza este topită, 8 până la 10 minute în total.
Se servește fierbinte, în timp ce brânza este încă topită.