Sandvișuri Calde De Pastramă
Sandvișurile calde de Pastramă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 47.26 pe portie, această rețetă acoperă 83% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 1 porții cu 5001 calorii, 431G de proteine, și 230g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână pâine de secară, brânză elvețiană, Pastramă piperată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sandvișuri Cu Pastramă, Sandvișuri Cu Pastramă Finală, și Sandvișuri Calde De Pastramă Crock-Pot.
Instrucțiuni
Așezați pastrama, carnea de vită și bulionul într-un aragaz lent.*
Se încălzește, acoperit, la cea mai mică setare până la cald, amestecând periodic, cel puțin 1 oră și până la 3 ore.
Așezați felii de pâine și brânză pe un platou și muștar și salată de varză în boluri mici. Acoperiți cu folie de plastic până la servire (până la 1 oră).
Întindeți 2 felii de pâine cu muștar. Puneți o porție generoasă de carne pe 1 felie, apoi acoperiți cu o felie de brânză, aproximativ 1/3 cană de salată de varză și a doua bucată de pâine.
Tăiați sandvișurile în jumătate, sunt mari, așa că luați în considerare împărțirea.
*Dacă nu aveți un aragaz lent, puneți pastrama și carnea de vită cu puțin bulion într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, acoperiți și încălziți într-un cuptor cu microunde.